Hoidoissa käytettävien tuotteiden tietoja

TURVE:

Hoitoturvetta käytetään muun muassa ihottumien, atooppisen ihon, psoriasiksen, allergisten reaktioiden, ihon ohentumien ja haavaumien hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös reumaattisien kipujen ja särkyjen lieventämiseen, verenkierrollisiin vaivoihin, diabetekseen, selluliittihoitoihin ja vaihdevuosien sekä muiden naisten hormonaalisien vaivojen hoitoon. Turve puhdistaa, aktivoi, rentouttaa, virkistää, poistaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa.

Turvehoitoja ei suositella odottaville äideille. Pahoista haavaumista, verenkierto- ja hormoonihäiriöistä kärsivien on ennen turvehoitoja keskusteltava turvehoitojen asiantuntijan kanssa. Turvehoitoja käytetään vain ulkoisesti.

ELÄMÄNSUOLA:

Alkalisoiva ElämänSuola on emäksinen kylpysuola, joka on tarkoitettu puhdistamaan ihoa ja elimistöä happamoittavista kuona-aineista. Tällaisia ihoa happamoittavia aineita kertyy ajan kuluessa ihon kuolleisiin ja kuoleviin solukerroksiin.

Apu: Iho saa uutta terveyttä ja kauneutta. Edistää kuona-aineiden poistumista iholta. Elvyttää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Täydentää ihon alkalimineraalien varastoja, mikä ehkäisee happamien kuona-aineiden muodostumista iholla.

HUNAJA:

Hunajahoidoilla vilkastutetaan verenkiertoa. Hunajaa käytetään ihon rauhoittamiseen, kuorimiseen, pehmentämiseen ja puhdistamiseen. Hunaja tehoaa kuivaan, rasvaiseen ja akneihoon. Hunajan happamuus tuhoaa bakteereita.