Saunaterapiaa

 

Hyvänolon hymistelyä ja ääniterapiaa löylyn lämmössä.

Terapiasaunat jälleen Rausjärven leirikeskuksessa.

 

Pe 8.8 klo 14 ruususauna ja klo 18 yllätyssauna.

Pe 29.8 klo 14 ruususauna klo 18 turvemuijasauna.

 

Ruususaunan hinta 30 euroa/henkilö, yllätyssauna ja turvemuijasauna 40 euroa/henkilö. Aikaa teemasaunalle varataan 3h. Ryhmään mahtuu 8 henkilöä.

Jokaisella saunojalla tulee olla mukana pyyhkeet, peseytymisvälineet ja vesipullo juomista varten. Mahdollisuus myös uimiseen. Saunottamassa kanssani saunaterapeuttikollega, teatteriope Ulla Tarvainen.

Näistä allaolevista saunoista koostuu myös yllätyssauna:

 

Tuhkimosauna sisältää: saunoen useamman kerran hunajan ja elämänsuolan kera, yrttijalkakylpyä, turvenaamiota, vihtaa ja virkistystä. Elämys, joka riisuu taakkasi ja rentouttaa mielesi.

 

Ruususauna sisältää: saunoen useamman kerran kuorien ihoa tuoksuvilla kuorintavoiteilla, punaviinijalkakylpyä, kleopatranaamiota ja ruusuöljyä. Peseytymiseen ruususaippuaa ja ruusushampota. Hyvää mieltä ja nautintoja, ruusun tuoksun taikaa ja draamamenetelmiä ihmettelystä itseilmaisuun.

Turvemuijasauna sisältää: hoitoturve hunajalla ja elmänsuolalla höystettynä. Peseytymiseen turvesaippua ja turveshampoo. Puhdistava hoito, joka aktivoi, rentouttaa, poistaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: pulmuska@kotikone.fi

 

Tervetuloa!